Let me tell you another story

Befinner mig i huvudstaden för diverse möten som kommer påverka min sommar. Allt från västra terminalen på Busholmen till Knoxville, Tennessee finns som alternativ på agendan. Men det är inte det jag skall blogga om, utan mode och stil. Denna gång hos nyöppnade & Other stories.

Jag vaknade upp rätt så sent för denna uppstickare inom H&M gruppen. Kvalitetsplagg av stilren design med en twist. Precis så som jag vill ha det. Den skandinaviska minimalismen tilltalar mig ytterst mycket. Rena raka linjer som skapar spännande siluetter. & Other stories är verkligen jag. Affärerna säljer allt från kläder och skor till smycken och kosmetik.

Såg att affären skulle slå upp sina dörr klockan 12 fredagen den 3.2. Present åt de 50 första kunderna utlovades. Väldigt naivt att tro att man är en av dem tänkte jag. 11:30 styrde jag stegen mot Galleria Esplanad och fann mig, hör och häpna, först i kön. En halvtimme senare fick jag stiga in i en av de vackraste affärslokalerna jag sett i Helsingfors. Ljust och vitt med lummiga växter och högt till tak. Kläder som ropar mitt namn så långt ögat når.

Efter en effektiv rundtur undvek jag provrumskalabaliken och plockade hem 3 plagg som sammanfattar min stil rätt så bra. Skjorta i svartvitt grafiskt print, vida manchesterbyxor och en t-skjorta i retrofärger.

Här får ni några bilder på denna underbara lokal. Ett smakprov på mina fynd får ni vänta på.

img_0219img_0218

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s